Skip to content

Maatbeveiliging

Beveiliging op maat inhuren in Amsterdam of omstreken? Dan bent u bij WD Agency aan het goede adres. Is retailbeveiliging of objectbeveiliging voor uw onderneming niet van toepassing? Wij bieden uiteraard ook beveiliging op maat aan. Een winkel wordt op een andere manier beveiligd dan een kantoorpand en een ziekenhuis wordt op een andere manier beveiligd dan een winkelcentrum. Daarom bieden wij bij WD Agency beveiliging op maat aan. U kunt bij ons een verzoek indienen, wij kijken dan naar de mogelijkheden, stellen een duidelijk beveiligingsplan voor u op en vervolgens zorgen wij voor de juiste beveiligers op de juiste plek.

partners & cliënten

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging bestaat onder andere uit; receptiediensten, mobiele surveillance, alarm opvolging, opening- en sluitrondes, brandrondes, sleutelbeheer en toegangscontroles.

Retailbeveiliging

Retailbeveiliging is noodzakelijk om winkeldiefstallen te voorkomen. Ieder jaar gaan er honderden miljoenen euro’s omzet verloren door derving, terwijl dat eigenlijk niet nodig is.

Maatbeveiliging

U kunt bij ons een verzoek indienen, wij kijken dan naar de mogelijkheden, stellen een duidelijk beveiligingsplan voor u op en vervolgens zorgen wij voor de juiste beveiligers op de juiste plek.

Beveiliging op maat inhuren Amsterdam

Wij stellen hoge eisen aan al onze beveiligingsspecialisten. Het resultaat van deze eisen is een professioneel team van resultaatgerichte en proactieve beveiligers die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten beveiliging. Beveiliging op maat inhuren in Amsterdam of omstreken? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie! Benieuwd naar de voordelen van beveiliging op maat inhuren bij WD Agency Amsterdam? Lees dan verder!

Voordelen beveiliging op maat inhuren WD Agency Amsterdam

Denkt u erover na om beveiliging op maat in te huren bij WD Agency? Goede keuze! Het brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij zetten de voordelen hieronder graag voor u op een rijtje:

  • Kiest u voor beveiliging op maat inhuren in Amsterdam of omstreken? Dan kunnen wij op basis van uw wensen een duidelijk beveiligingsplan opstellen. Met beveiliging op maat weet u zeker dat de juiste beveiliger op de juiste plek terecht komt in uw organisatie.
  • Onze beveiligers worden allemaal goed getraind, ze leren om objectief te zijn en te beschikken over een goed relativerend vermogen. Twee belangrijke vaardigheden waarover een goede en professionele beveiliger moet beschikken.
  • Al onze beveiligers zijn gecertificeerd en bekend met de AHOJG- criteria. De letters staan elk voor een bepaald criterium van belang voor het gedogen: (A) geen affichering; (H) geen harddrugs; (O) geen overlast; (J) geen verkoop aan personen onder de 18 jaar en (G) hoeveelheden per transactie kleiner dan 5 gram.
  • Wij lopen graag wat harder voor onze klanten. We vinden het belangrijk om extra service te bieden, mee te denken met onze klanten en we tonen graag extra inzet om u als ondernemer de zorg over beveiliging uit handen te nemen.
  • Doormiddel van goede beveiliging weet u zeker dat uzelf, uw personeel en/of uw klanten veilig zijn. Zo heeft u zelf tijd over voor andere belangrijke bedrijfsprocessen.
  • Bovendien vinden wij het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen én te verbeteren. Heeft u belangrijke feedback voor ons? Dan horen wij het graag!

Bij WD Agency zijn wij gespecialiseerd in zowel retail-, object- als beveiliging op maat. Wij kunnen hierdoor onze klanten niet alleen een breed scala aan diensten aanbieden, maar ook professionele beveiligers die zeer ervaren zijn in verschillende sectoren. Wilt u graag beveiliging op maat inhuren in Amsterdam of omstreken? Neem dan gerust contact met ons op, dan nemen we samen met u de mogelijkheden door.

Hoe kunnen wij u helpen?

ERVARING

“Al meer dan 15 jaar ervaring in de beveiliging”

INTEGER

“100% discreet & betrouwbaar”

PARTNER

“Uw partner in veiligheid en beveiliging”

KWALITEIT

“100% kwalitatief & servicegericht”