Skip to content

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging inhuren in Amsterdam voor uw bedrijf? WD Agency heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de beveiliging wereld. Onze vakmensen helpen u graag, wij bieden een breed scala aan beveiligingsdiensten, waaronder objectbeveiliging. Wat houdt objectbeveiliging in? Objectbeveiliging bestaat onder andere uit; receptiediensten, mobiele surveillance, alarm opvolging, opening- en sluitrondes, brandrondes, sleutelbeheer en toegangscontroles.

partners & cliënteN

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging bestaat onder andere uit; receptiediensten, mobiele surveillance, alarm opvolging, opening- en sluitrondes, brandrondes, sleutelbeheer en toegangscontroles.

Retailbeveiliging

Retailbeveiliging is noodzakelijk om winkeldiefstallen te voorkomen. Ieder jaar gaan er honderden miljoenen euro’s omzet verloren door derving, terwijl dat eigenlijk niet nodig is.

Maatbeveiliging

U kunt bij ons een verzoek indienen, wij kijken dan naar de mogelijkheden, stellen een duidelijk beveiligingsplan voor u op en vervolgens zorgen wij voor de juiste beveiligers op de juiste plek.

Objectbeveiliging inhuren Amsterdam

Deze diensten kunt u van ons verwachten wanneer u kiest voor objectbeveiliging inhuren bij WD Agency. U kunt doormiddel van professionele objectbeveiliging de veiligheid van uw bedrijf, uw klanten en uw personeel waarborgen. Objectbeveiliging is inzetbaar bij beveiligings-, portiers- en receptiediensten op alle denkbare objecten. Onze getrainde objectbeveiligers houden streng toezicht binnen uw bedrijf en uiteraard ook op uw bedrijventerrein. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat situaties die mogelijk schade en onrust kunnen veroorzaken, tijdig worden gesignaleerd. Zo kunnen ongewenste en onveilige situaties voorkomen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inbraak, diefstal, vernieling, gevechten etc. Heeft u een bedrijf en wilt u graag objectbeveiliging inhuren? WD Agency in Amsterdam helpt u graag verder!

Voordelen objectbeveiliging inhuren WD Agency Amsterdam

Benieuwd naar de voordelen van objectbeveiliging inhuren bij WD Agency Amsterdam? Dat snappen wij! Bij WD Agency onderscheiden wij ons, op onze eigen manier, van andere beveiligingsbedrijven in onze omgeving. Wij zetten graag al onze voordelen nog eens voor u op een rijtje:

  • Al onze beveiligers zijn volledig gecertificeerd en bekend met de AHOJG- criteria. De letters staan elk voor een bepaald criterium van belang voor het gedogen: (A) geen affichering; (H) geen harddrugs; (O) geen overlast; (J) geen verkoop aan personen onder de 18 jaar en (G) hoeveelheden per transactie kleiner dan 5 gram.
  • WD Agency stelt hoge eisen aan alle beveiligingsspecialisten. Het resultaat van deze eisen is een professioneel team van zeer gemotiveerde, proactieve en resultaatgerichte beveiligers. Wij leveren kwaliteit!
  • Wij streven naar perfectie. Daarom staan wij altijd open voor feedback van onze klanten. Wij willen onszelf graag blijven verbeteren en ontwikkelen. Heeft u feedback voor ons? Dan horen wij het graag!
  • Onze vakmensen zijn integer oftewel eerlijk en oprecht. Ook zijn de beveiligers getraind om objectief te zijn en te beschikken over een goed relativerend vermogen.
  • Al onze beveiligers zijn zeker niet vies van nét dat beetje extra service bieden, meedenken wanneer nodig en extra inzet tonen om u de zorg voor de beveiliging uit handen te nemen.
  • (Object)beveiliging inhuren zorgt voor een goede en veilige sfeer binnen uw organisatie.

Wij, bij WD Agency zijn gespecialiseerd in zowel retail-, object- als maatbeveiliging. Wij kunnen hierdoor onze klanten niet alleen een breed scala aan diensten aanbieden, maar ook professionele beveiligers die zeer ervaren zijn in verschillende sectoren. Wilt u graag objectbeveiliging inhuren in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden omtrent objectbeveiliging inhuren.

Hoe kunnen wij u helpen?

ERVARING

“Al meer dan 15 jaar ervaring in de beveiliging”

INTEGER

“100% discreet & betrouwbaar”

PARTNER

“Uw partner in veiligheid en beveiliging”

KWALITEIT

“100% kwalitatief & servicegericht”