Skip to content

Retailbeveiliging

Waarom retailbeveiliging inhuren? Retailbeveiliging is noodzakelijk om winkeldiefstallen te voorkomen. Ieder jaar gaan er honderden miljoenen euro’s omzet verloren door derving, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. Winkelketens zonder retailbeveiliging hebben in sommige gevallen zelfs tot meer dan 3% verlies op de totale omzet. Dit komt doordat veel van de huidige detectiesystemen niet meer werken op de nieuwe technieken van oplichting en winkeldiefstal. Om derving aan te pakken is winkelbeveiliging dus zeer noodzakelijk. Een beveiliger in uniform bij de ingang schrikt eventuele winkeldieven ook af. Zo brengt de aanwezigheid van een beveiliger het aantal winkeldiefstallen aanzienlijk omlaag.

partners & cliënten

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging bestaat onder andere uit; receptiediensten, mobiele surveillance, alarm opvolging, opening- en sluitrondes, brandrondes, sleutelbeheer en toegangscontroles.

Retailbeveiliging

Retailbeveiliging is noodzakelijk om winkeldiefstallen te voorkomen. Ieder jaar gaan er honderden miljoenen euro’s omzet verloren door derving, terwijl dat eigenlijk niet nodig is.

Maatbeveiliging

U kunt bij ons een verzoek indienen, wij kijken dan naar de mogelijkheden, stellen een duidelijk beveiligingsplan voor u op en vervolgens zorgen wij voor de juiste beveiligers op de juiste plek.

Retailbeveiliging inhuren Amsterdam

Winkeldiefstal, agressief gedrag, vandalisme en andere ongewenste situaties kunnen hierdoor voorkomen worden. Bovendien wil iedere ondernemer en bedrijfsleider graag dat hun personeel én klanten zich ook veilig voelen in de winkel. Daarnaast hoeft u zelf of uw personeel zich niet meer bezig te houden met de afwikkeling van een winkeldiefstal. Het is geen traject zonder risico’s, dus dat pakken wij graag voor u op. Onder retailbeveiliging valt winkel surveillance, stadscentra en winkelcentrum. Retailbeveiliging is een specialisme, het vereist specifieke kwaliteiten en vaardigheden. Wij, bij WD Agency beschikken over deze specifieke kwaliteiten en vaardigheden. WD Agency geeft iedere beveiligingsdienst een extra dimensie doordat onze vakmensen op een resultaatgerichte manier zorgen voor veiligheid én een fijne sfeer binnen de winkels, op het stadscentrum of winkelcentrum. Retailbeveilging inhuren in Amsterdam of omstreken? Wij staan voor u klaar!

Voordelen retailbeveiliging inhuren WD Agency Amsterdam

Bent u benieuwd naar de voordelen van retailbeveiliging inhuren bij WD Agency Amsterdam? Wij zetten graag de voordelen voor u op een rijtje:

  • Wij stellen hoge eisen aan al onze beveiligingsspecialisten. Het resultaat van deze eisen is een professioneel team van resultaatgerichte en proactieve beveiligers die gespecialiseerd zijn in o.a. retailbeveiliging. De beveiligers worden getraind om objectief te zijn en te beschikken over een goed relativerend vermogen.
  • Al onze beveiligers zijn gecertificeerd en bekend met de AHOJG- criteria. De letters staan elk voor een bepaald criterium van belang voor het gedogen: (A) geen affichering; (H) geen harddrugs; (O) geen overlast; (J) geen verkoop aan personen onder de 18 jaar en (G) hoeveelheden per transactie kleiner dan 5 gram.
  • Wij bieden onze klanten graag extra service, we denken mee wanneer nodig en tonen graag extra inzet om u en uw personeel de zorg voor retailbeveiliging uit handen te nemen.
  • Doormiddel van retailbeveiliging kunt u uw winkel, personeel en klanten beveiligen en een prettige en veilige sfeer creëren.
  • Tevens vinden wij het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen en verbeteren, we staan open voor uw feedback. Heeft u feedback voor ons? Dan horen wij het graag!

Bij WD Agency zijn wij gespecialiseerd in zowel retail-, object- als maatbeveiliging. Wij kunnen hierdoor onze klanten niet alleen een breed scala aan diensten aanbieden, maar ook professionele beveiligers die zeer ervaren zijn in verschillende sectoren. Wilt u graag retailbeveiliging inhuren in Amsterdam of omstreken? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we samen met u alle mogelijkheden.

Hoe kunnen wij u helpen?

ERVARING

“Al meer dan 15 jaar ervaring in de beveiliging”

INTEGER

“100% discreet & betrouwbaar”

PARTNER

“Uw partner in veiligheid en beveiliging”

KWALITEIT

“100% kwalitatief & servicegericht”